vrijdag

6

Sep

Toneelgroep en Theater Imperium | Toneelliefhebbers

Het Negende Leids Dialogenfestival

“Er zijn twee soorten mensen op de wereld… ik en de ander”. Samen in dialoog.

In september opent het Imperiumtheater in Leiden voor de negende keer zijn deuren voor het Leids Dialogenfestival. Vierentwintig getalenteerde amateurspelers en hun regisseurs dagen elkaar in duo’s uit om in een korte voorstelling te laten zien wat zij in huis hebben. Dus: kom langs en aanschouw dit grootse duel in het spannendste en meest uitdagende toneelfeest van het jaar.

Voorrondes

Op vrijdag 6 en zaterdag 7 september worden de voorrondes gehouden. Op beide avonden zullen 6 dialogen ten tonele worden gebracht. Na iedere voorronde stem jij samen met andere toeschouwers op de dialoog die jij het beste vindt en welke wat jou betreft door mag naar de grote finale. Naast deze publieksfavoriet zal een vakjury aan het eind van de tweede voorronde hier nog drie finalisten aan toevoegen. Dit kan van iedere avond één of meerdere duo’s zijn of drie duo’s die toevallig in dezelfde voorronde speelden. Geïnteresseerd in hoe professionele theatermakers naar theater kijken? De vakjury zal op beide avonden alle dialogen voorzien van feedback en tips voor verbetering.

De Grote Finale

De finale van het Dialogenfestival vindt dit jaar plaats op 14 september. Op deze avond worden er dus vijf dialogen opgevoerd, van waaruit de winnaar zal worden gekozen. Er zijn drie prijzen te winnen: de juryprijs, de publieksprijs en de prijs voor beste acteur/actrice.

Beschrijvingen van de verschillende dialogen en informatie over de indeling per voorronde volgt binnenkort.

DATA: 6, 7 en 14 september 2019

TIJD: 20:00 uur LET OP!! DIT IS VROEGER DAN U BENT GEWEND!

LOCATIE: Imperiumtheater, Oude Vest 33E te Leiden

TOEGANGSPRIJS: € 13,--, cjp/ studenten € 11,--

Contactformulier

Naar aanleiding van dit contactformulier nemen we via mail contact met je op.

Let op: dit formulier NIET gebruiken voor het reserveren of bestellen van toegangsbewijzen.